|
کد مطلب: 119997
ابتلا به سرطان معده با مصرف زياد نمك
تاریخ انتشار : 1393/10/08 08:50:04 نمایش : 1481
مدير گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكي البرز گفت: مصرف بيش از اندازه نمک احتمال ابتلا به سرطان معده و بروز بيماري هاي کليوي را افزايش مي دهد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دکتر افسون تيزوير در خصوص خطرات ناشي از افزايش مصرف نمك در خانواده ها گفت: مصرف نمك به مقدار كم در برنامه غذايي لازم است اما جامعه امروز بيش از ۱۰ تا ۲۰ برابر مقدار مورد نياز بدن نمك مصرف مي كنند و اين يك خطر جدي است.
تيزوير با اشاره به اينكه ارتباط بين مصرف زياد نمك و افزايش فشارخون به طور قطعي ثابت شده است، افزود: فشار خون بالا خطر سكته و حمله قلبي را افزايش داده و همچنين باعث پوكي استخوان ها نيز مي شود.
وي ادامه داد: نمك زياد كلسيم را از استخوان ها مي گيرد و باعث دفع آن شده كه در نتيجه با افزايش سن ،خطر پوكي استخوان را افزايش مي دهد.
مدير گروه تغذيه و بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكي البرز كاهش مصرف نمك را در كاهش احتمال سرطان معده موثر دانست و اظهار داشت: مصرف زياد نمك آسم را تشديد مي كند و همچنين اثرات مضري بر كليه ها دارد.
وي در پايان توصيه كرد: در هنگام پخت و مصرف غذا از افزودن نمك پرهيز شود و از چاشني هاي سالم ديگري هنگام صرف غذا استفاده شود.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|